2769339
Dostava na teritoriji cele Srbije!
befurniturestore2-header-icon5
Garantujemo kvalitet i najpovoljnije cene na tržištu
befurniturestore2-header-icon3
Do 50% popusti

Exclusive Hilda Coffee Table Walnut-Black

Kategorije: , Šifra proizvoda: 8681506226631

OPIS: Klub sto u braon boji oraha sa crnom izrađen je sa pažnjom prema detaljima, pružajući praktičan i stilski komad nameštaja za svaki prostor. Sto je izrađen od kvalitetne iverice debljine 18 mm, koja pruža čvrstoću i stabilnost uz minimalnu […]

13.690 rsd

3 na zalihama

NAČIN ISPORUKE
Lično preuzimanje
Isporuka putem brze pošte

OPIS:

Klub sto u braon boji oraha sa crnom izrađen je sa pažnjom prema detaljima, pružajući praktičan i stilski komad nameštaja za svaki prostor. Sto je izrađen od kvalitetne iverice debljine 18 mm, koja pruža čvrstoću i stabilnost uz minimalnu težinu.

 

Površina stola je obložena braon dekorom koji oponaša prirodnu toplinu orahovog drveta, dajući prostoru prijatan i prirodan izgled. Crni detalji daju modernu notu i kontrast braon tonovima.

 

Dimenzije stola su 90x60x40 cm, što ga čini idealnim za manje ili srednje velike prostore kao što su dnevne sobe ili prostori za opuštanje. Ove dimenzije pružaju dovoljno prostora za odlaganje časopisa, daljinskih upravljača i drugih sitnica, čineći ga praktičnim i funkcionalnim.

 

Ovaj klub sto je izuzetno jednostavan za održavanje i pogodan za svakodnevnu upotrebu, pružajući istovremeno sofisticiran izgled prostoru. Savršen je izbor za one koji cene moderni dizajn, funkcionalnost i eleganciju u svom domu.

 

Montaža:

Svi naši proizvodi se veoma lako i jednostavno montiraju!

Uz svaki naš proizvod dolazi i kompletno uputstvo za montažu za koju Vam nisu potrebne majstorske veštine. Da bi se obezbedila instalacija i montiranje proizvoda bez grešaka, svaki deo je označen brojem.

Uz proizvod dobijate prvoklasne, funkcionalne i ergonomske materijale za povezivanje i dodatnu opremu.

Ovaj proizvod dolazi upakovan u 1 paket ukupne težine 27 kg

 

Deklaracija:

 

Zemlja porekla: Turska

Uvoznik: IN TRADE DOO NOVI SAD

Naziv proizvoda: Klub sto EXCLUSIVE HILDA

Sirovinski sastav: iverica, PVC ivična traka

Materijal pogodan za životnu sredinu i zdravlje.

Poseduje ISO 9001 i TSE sertifikate.

Možda će vam se svideti …

    Exclusive Hilda Coffee Table Walnut-Black
    Ova Web stranica koristi kolačiće da bi poboljšala vaše iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristajete na naše Uslove poslovanja.
    Pročitaj više